informatie voor
zorgprofessionals

Iedereen verdient een tweede kans, en zelfs een derde, vierde of tiende kans. Die nieuwe kans krijgen ze bij Actifaid, mét resultaat.

actieve
ambulante
zorg

Lorem ipsum dolor sit amet,
consectetuer adipiscing elit.
Aenean commodo ligula eget
dolor. Aenean massa.

"

actieve
ambulante
zorg

"
Wij zijn Actifaid

Zo doen we dat

Onze ervaring is dat mensen altijd meer kunnen dan ze zelf denken. Of meer dan hun omgeving denkt. Met vertrouwen en eerlijkheid als basis, zetten we wensen om in realistische doelen, en doelen om in concrete acties. Wat blijkt: die actiegerichtheid en no nonsense-mentaliteit zet daadwerkelijk zoden aan de dijk. Wat ook helpt is dat we onszelf niet boven die cliënten plaatsen, maar naast hen staan op hun weg naar een betere aansluiting met de maatschappij.
Welk traject we met een cliënt ook ingaan: we werken nauw samen met de cliënt zelf en met eventueel andere benodigde partijen, zoals plaatsende instanties en/of familie. We maken bovendien altijd vooraf inzichtelijk binnen welke tijdsperiode het doel of de doelen behaald gaan worden. We zullen niet zeggen ‘succes gegarandeerd’, maar het scheelt niet veel.

Zijn er vacatures/stageplekken beschikbaar?

Actifaid is een erkend leerbedrijf. Wij hebben regelmatig vacatures en stageplekken beschikbaar voor de opleidingen:

  • Begeleider Specifieke doelgroepen Mbo niveau 3
  • Persoonlijk begeleider Specifieke doelgroepen Mbo niveau 4
  • Sociaal werker Mbo niveau 4.
  • HBO Social Work

Bij interesse in onze vacatures/stageplekken mag je altijd een open sollicitatie sturen naar info@actifaid.nl

Past Actifaid bij mijn cliënt?

Actifaid heeft al een breed scala aan cliënten begeleid. Grote kans dus, dat ook jouw cliënt bij ons past. Wel hanteren we enkele uitsluitingscriteria. Om te beginnen moet er bij de cliënt sprake zijn van een bepaalde mate van zelfredzaamheid. Ook moet de cliënt willen meewerken aan het traject dat we met elkaar gaan opstarten.

Op welke doelgroep richt Actifaid zich?

Wij begeleiden mensen met psychiatrische, maatschappelijke en/of sociaal-emotionele problematieken, al dan niet gecombineerd met een licht verstandelijke beperking. De minimale leeftijd van onze cliënten is 18 jaar.

Zorgaanbod

Voor als je vooruit wilt

Ambulante zorg

Wij werken heel doelgericht naar meer vrijheid, zelfverantwoordelijkheid en levensgeluk. Ervaar het zelf!

$

Dagbesteding

Een leuke en zinvolle invulling van je dag draagt bij aan persoonlijke groei en een beter toekomstperspectief.

$

Vragen of aanmelden?

Sommige vragen horen we vaak. Daarom hebben we op een aparte webpagina de meest gestelde vragen van professionals en van zorgvragers en de bijbehorende antwoorden op een rijtje gezet. Je leest daar ook meer over hoe je jezelf of - als je een zorgprofessional bent - een cliënt kunt aanmelden.