Over ons

Over ons

Over ons

Wij zijn Actifaid

Bijdragen aan een samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn

Actifaid draagt bij aan een samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Waarin mensen de ruimte krijgen een bijdrage te leveren vanuit eigen autonomie, sociale binding en lerend vermogen, ongeacht de achtergrond, levensbeschouwing of mate van zelfstandig functioneren.

Wij, Nadeem Cheema en Mark Nijboer, zijn daarom sinds 2019 de trotse oprichters van Actifaid voorheen Cheema & Nijboer zorgprofessionals. Met veel toewijding, inzet en vertrouwen hebben we al veel mensen vooruit mogen helpen. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg; problemen zijn er tenslotte om opgelost te worden.

We hebben beiden in verschillende functies, bij meerdere landelijke zorgorganisaties en met diverse doelgroepen hebben gewerkt. Daardoor beschikken we over veel werkervaring en een brede blik. Onze ervaringen hebben bovendien bevestigt wat we van nature al wisten: resultaten boek je alleen als je samenwerkt op basis van eerlijkheid, respect en transparantie. Los daarvan zijn wij fervent voorstander van sport en beweging omdat we weten hoeveel dat bijdraagt aan het behalen van doelen. Geen zorgen: sporten moet niet, het kán.

Dus vertel: wil je meer, anders, beter? Laat het ons weten. Wij doen met je mee.

Je herkent onze manier van werken aan deze zes kenmerken:

 • Flexibiliteit
 • Oplossingsgerichtheid
 • Veelzijdigheid
 • Gelijkwaardigheid
 • Mee-veren
 • Samenwerken

De mensen achter Actifaid

img-680×503

Nadeem

Ik ben ex-militair en werkte tien jaar lang met veel plezier bij Defensie. Toch switchte ik naar de hulpverlening. Mensenwerk ligt me goed. Ik hou van de actie, interactie en variatie die het met zich meebrengt. Vooral jongeren spreken mij aan, omdat een nieuwe koers in die levensfase maximaal veel oplevert. Tegelijkertijd begeleid ik ook heel graag mensen die al meerdere trajecten hebben gehad. Om dan soms op korte termijn al te zien hoe iemand zich positief ontwikkelt, geeft echt voldoening.

Mark

Ik ben vanuit de sport de zorg in gerold, de wereld van zorg en welzijn trok mij enorm. Mijn eerste baan was in Jongerenhuis Harreveld; pittig werk, maar ook erg mooi om wat voor deze mensen te kunnen doen, hier ben ik twaalf jaar werkzaam geweest. Ik heb gemerkt dat een eerlijke en meer coachende aanpak goed aansluit bij onze cliënten. Hier mag iedereen zijn wie hij of zij is. Ook mensen waar niemand zich om lijkt te bekommeren, daar bekommeren wij ons om. We geven vertrouwen, zijn voorspelbaar en creëren kansen. Je kunt altijd een stap voorwaarts.

img-680×503

Ons team

Ons team bestaat uit bijzonder prettige mensen. Stuk voor stuk zijn ze afgestudeerd en staan ze op dezelfde manier in het leven als wij. Samen vormen we een mooie cultuurmix.

 

 • Anne is manager bedrijfsvoering
 • Debby is gedragsdeskundige
 • Wouter is coördinerend begeleider
 • Jodi, Angelique, Priscilla, Nicolien, Sven, Else, Erlin en Esmee zijn ambulant coaches
 • En dan hebben we ook altijd enkele stagiaires die bij ons ervaring komen opdoen. Op dit moment zijn dat Kiki en Leroy.
Anne

Anne

Manager Bedrijfsvoering

Debby

Debby

Gedragsdeskundige

Leroy

Leroy

Ambulant begeleider

Wouter

Wouter

Coördinerend begeleider

Angelique

Angelique

Ambulant Begeleider

Else

Else

Ambulant Begeleider

Jodi

Jodi

Ambulant Begeleider

Nicolien

Nicolien

Ambulant begeleider

Sven

Sven

Ambulant begeleider

Shelly

Shelly

Ambulant begeleider

Erlin

Erlin

Ambulant begeleider

Yousra

Yousra

Ambulant begeleider

Esmee

Esmee

Ambulant begeleider

Wij werken nauw samen met:

tactus
scot-2
humanitas-blue
huis-van-herstel

Vragen of aanmelden?

Sommige vragen horen we vaak. Daarom hebben we op een aparte webpagina de meest gestelde vragen van professionals en van zorgvragers en de bijbehorende antwoorden op een rijtje gezet. Je leest daar ook meer over hoe je jezelf of - als je een zorgprofessional bent - een cliënt kunt aanmelden.