Certificeringen

Certificeringen

Certificeringen

 

ISO 9001


ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Medio 2022 heeft Actifaid hebben we een kwaliteitssysteem opgesteld wat volledig aan deze normen voldoet.

Iso 9001 2015 png images | PNGEgg

SBB


Actifaid is een erkend leerbedrijf waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. Wij leiden deze studenten op tot vakmensen die klaar zijn voor een professionele carrière.

ONS


Om de kwaliteit van zorg zo hoog mogelijk te houden, werkt Actifaid met ONS.

Ons® is een integrale software-suite voor de zorg. Met Ons® vereenvoudigen we de administratieve taken van zorgprofessionals waardoor er meer tijd voor zorg overblijft.

Branchevereniging Kleinschalige Zorg


Actifaid is aangesloten bij de Branchevereniging Kleinschalige Zorg (BVKZ). Dit is een sterke belangenbehartiger en stevige lobbyist voor de kleine zorgaanbieder op landelijk, provinciaal en regionaal niveau met kennis van zaken op politiek, maatschappelijk en vakinhoudelijk gebied in de zorg.

Klachtenportaal Zorg


Als zorgprofessionals doen wij ons uiterste best om kwalitatief hoogstaande zorg te leveren. Toch kan het voorkomen dat je een klacht hebt over de werkwijze of een incident. Je kunt jouw klacht dan op meerdere manieren kenbaar maken bij Actifaid.